Hírek – 2012. március 20.

Továbbra is várjuk a naplópályázatokat!

Hírek–2012. március 20.

Hírek

Továbbra is várjuk a naplópályázatokat!

A Litera Szabadnapló című naplópályázata márciusban elindult. Az első kiválasztott szerző, Turóczi Ildikó naplóját már olvashatták, ám hogy ki írja a "szabadnaplót" áprilisban, hamarosan eldől.


A Litera Szabadnapló című pályázata márciusban kezdődött, és év végéig tart. Első kiválasztottunk, Turóczi Ildikó naplóját már olvashatták.

A következő szabadnaplót 2012. április 9-től 15-ig írja majd az, akinek pályázata leginkább elnyeri tetszését szerkesztőségünknek. A naplóíró személyéről március végén, április első napjaiban döntünk.

A pályázat feltételeit megismételjük, és várjuk továbbra is a jelentkezőket.

PÁLYÁZAT

A pályázatra egy 2 flekk (kb. 3000 karakter) terjedelmű próbanaplót kell beküldeni, bármely napról.  A próbanaplókat a szerkesztőség tagjai bírálják el. Havonta egy alkalommal hoznak döntést arról, mely pályázó nyer jogot egész hetes Litera-napló írására.

A pályázat meghirdetésétől folyamatosan várjuk a jelentkezéseket. A szerkesztőség minden hónap elején dönt, hogy abban a hónapban ki ír egy héten át naplót oldalunkon.

Év végén az egyes naplók közül nyilvános szavazással választjuk ki a legjobbat, amelyet díjazunk.

A pályázat feltételei

A próbanapló terjedelme: kb. 3000 karakter
Beküldési határidő: folyamatos - de kérjük, minden hónap utolsó napjáig érkezzenek be a következő hónapra szánt jelentkezések
Döntések: hónap elején
Kérjük, a Litera emailcímére küldjék: litera@litera.hu
Az email tárgya legyen: Litera - naplópályázat
Eredményhirdetés és díjátadás: 2012. december 30-án, a Litera előszilveszteri partiján

Kérjük, jelentkezésüket a saját nevükön küldjék!
Előnyt jelent, ha valaki egy mondatban megfogalmazza, naplójának milyen témát választott (pl. egy szerkesztőség hétköznapjai, egyetemi élet, budapesti éjszaka, egy hét a gyárban, jegyzetek a könyvtárból, gasztronapló).

A pályázatban részt vehet az is, aki már írt naplót a Literára.
A Litera eddigi naplói itt olvashatóak.