Naplopás

Dossziék


Esterházy Péter naplójából

Esterházy Péter naplójából

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hat kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hat kortárs íróról a Merlinben. Ez alkalommal Darvasi László Esterházy Péterről írt paródiáját olvashatják.

KifeXem

KifeXem

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hat kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hat kortárs íróról a Merlinben. Ez alkalommal Zilahy Péter Garaczi Lászlóról írt paródiáját olvashatják.

Kukorelly Endre: Első nap az iskolában

Kukorelly Endre: Első nap az iskolában

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hét kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hét kortárs íróról a Merlinben. Ez alkalommal a Reményi József Tamás – Tarján Tamás szerzőpáros paródiáját olvashatják.

Szerda, halál, capuccino

Szerda, halál, capuccino

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hét kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hét kortárs íróról a Merlinben. Garaczi László netnaplóparódiáját olvashatják Háy János stílusában.

Örökhétfő

Örökhétfő

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hét kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hét kortárs íróról a Merlinben.  Bán Zsófia netnaplóparódiáját olvashatják Rakovszky Zsuzsáról.

DARVASI SZÍV 

DARVASI SZÍV 

A litera Naplopás című, 5. születésnapi partiján hét kortárs író olvasta fel naplóparódiáit, hét kortárs íróról a Merlinben. Elsőként Závada Pál írását olvashatják, Darvasi László stílusában.

Naplopás - képekben

Naplopás - képekben

Elmúlt hát az ötödik születésnap is: reméljük, hogy akik eljöttek, valamennyien jól érezték magukat a Naplopás-on, a litera 5. születésnapi partiján. A műsor, a torta és a pezsgő után már csak az maradt hátra, hogy megköszönjük a támogatást valamennyi olvasónknak: köszönjük, hogy ezt az évet is velünk töltötték!

Naplopás

Naplopás

A litera irodalmi portál ez év őszén lett 5 éves, a születésnapját november 18-án ünnepli a Merlin Színházban. Este 7-től, 7 kortárs író naplója 7 másik kortárs író stílusában, 7 percben, a 7 minden napjára.